Even wachten nog
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rianne
27 Mei 2008 | Griekenland, Athene
Hallo!
Sorry ik laat jullie weer even wachten op een nieuw verhaal! Pap, mam en opa zijn nu hier en wanneer ze weg zijn zou ik er weer een leuk verhaaltje op plaatsen van mijn belevingen hier :) En als het lukt wat foto's!
Even een paar korte persoonlijke berichtjes:
- Henriette gaat het al weer beter met de voet van Constant? En hoe gaat het met de examens van Tijs? Hij heeft het er al weer bijna opzitten of niet?
- Loes heeft mijn moeder zich een beetje gedragen? ;) Ik heb de foto's gezien (jij staat er ook op :) ). Wel raar om hier foto's van jou en de raaf te zien. Gaat wel een beetje kriebelen!
- Tess nog een paar dagen en dan gaan we gezellig met jou en je moeder het eiland verkennen :) Heb er zin in!!!!
- Mariel lekker aan het genieten van je vrijheid? Wanneer ging je precies naar Rome? En weetje al iets van je tentamens of je scriptie?
- En ouders Philippi :p al een beetje gewend aan de rust in Nederland? Als jullie hier langer hadden gezeten waren jullie vast gek geworden van die rare meiden in blauwe pakjes haha
Tot snel allemaal!! (mails, sms, bel voor sommige)
Liefs xxx
Even een paar korte persoonlijke berichtjes:
Tot snel allemaal!! (mails, sms, bel voor sommige)
Liefs xxx
28 Mei 2008 - 06:44
Loes:
Hoi Rianne,
Ja hoor je moeder heeft zich als een echte gastvrouw gedragen en iedereen dus hartelijk welkom geheten. Wat ik er zo van kon zien en wat ik achteraf hoorde had iedereen een gezellige, lekkere middag. En die middag liep voor sommigen behoorlijk lang door. Het was dan ook ongelooflijk mooi weer en ja dan is het goed toeven in de tuin van de Raaf. Jouw moeder is overigens netjes "op tijd" weggegaan.
Gezellig dat ze nu bij jou in de buurt op vakantie zijn. Ik hoop dat je er ook een beetje van kunt genieten, ondanks je drukke werk.
Nou bij deze dan weer veel succes en plezier en tot mails.
groetjes Loes
p.s. wat die kriebels betreft, de Raaf blijft gewoon staan waar die staat, dus als je terugkomt zien we je daar wel weer. Geniet jij nu maar lekker verder in het zonnige Griekenland. -
28 Mei 2008 - 07:24
Tess:
Hee Rian,
Nog maar 4 dagen nu :D heb er ook heel veel zin in!! Geniet ervan dat je ouders er nu zijn! Vind het echt leuk dat je opa er ook is!
Tot over een paar dagen :)
Kus Tess -
28 Mei 2008 - 10:21
Jolanda:
hoi Rianne
Wat goed van jou dat ondanks je drukke werk nog steeds tijd hebt om berichtjes te sturen. Ik lees ze allemaal maar had tot nu zelf eigenlijk erg weinig nieuws.Alles gaat bij ons z'n gangetje. De meiden hebben nog een proefwerkweek half juni en dan zit hun schooljaar er ook al weer op.Wat gaat de tijd toch vreselijk snel.
Wil je Marian, Tonny en opa de groeten van ons doen?
Zeg maar tegen Marian dat oma Mook al weer een beetje aan het opknappen is.(ze had last van haar ribben maar heeft nu sterke pijnstillers)
Nou, vooral zoveel mogelijk genieten zou ik zeggen en tot horens.
Dikke kus, Peter, Jolanda, Julia en Pleunie. -
28 Mei 2008 - 19:29
Henriette:
Hoi Rianne,
Met de voet van Constant gaat het nog steeds niet goed. De tweede soort medicijnen sloegen ook niet goed genoeg aan. Weg ermee. En nu heeft hij vanmorgen een dikke vette spuit gehad. Kijken of die helpt.
Je volgende vraag: Tijs is klaar met de examens. Hij zit nu in de stad en sms-te net dat hij vannacht wel een keer thuis zal komen. De examens zelf vielen soms toch wat tegen. Dus afwachten maar!! Verder geen nieuws hier. Heel veel plezier nog met je ouders en opa. En daarna ook nog gezellige dagen met Tess.
Ik ga zo meteen weer verder met rapporten schrijven. Ik gun mezelf nu even een pauze. 30 rapporten maken is toch een hele klus.
groetjes -
29 Mei 2008 - 21:00
Marga:
hee vakantiegangers,bedoel ik eigenlijk jullie mam, pap en opa mee hoor, haha weet dat jij in je mooie blauwe pakje heel hard moet werken om het iedereen naar de zin te maken.
maar wel heel leuk en speciaal dat je opa er bij is he, hoe bevalt het ze, zit je moedertje lekker onder zo'n rieten parasol te genieten van het feit dat ze nu zelf ziet hoe het met je gaat,ik vond het heel vreemd toen san in spanje zat, dat zij alles regelde en ons de weg wees ,de lekkerste restaurantjes wist te vinden want normaal regelen wij als ouders tijdens een vakantie toch veel, maar ik was eigenlijk ook wel heel trots dat ze het zo redde alleen, weet zeker dat je pa en ma dat ook zo voelen
veel liefs vanuit mook en een dikke kus. -
02 Juni 2008 - 06:17
Marian:
Goede morgen
Wij zijn weer veilig thuis.
We moeten wel wennen aan een eenvoudig ontbijtje hier na alle luxe in Trianda.
Het weer is hier nu ongeveer net als bij jou gister avond hebben we ook tot 12u in de tuin gezeten en de Theo Peggy Geert en Sylvia verteld van onze geweldige week.
Toen we op schiphol aan kwamen stond de hele familie de Bruin op ons te wacht inclusief welkoms tekening van Marij.
Wij Opa Pap en ik hebben een fantastiche week gehad.
Werk ze en veel plezier met Tessa en haar moeder en succes met alle gasten.
Doe de familie van Alkionis de groeten van ons
Dikke kus Mam
03 Juni 2008 - 17:36
Sandra!!:
Heej meisie,
Hoe is het met jou dan? Eigenlijk natuurlijk stomme vraag.. lekker in Griekenland heeerlijk!! Ik ben super jaloers.. Je mag wel meer foto's plaatsen..:$ kunnen we lekker met je mee genieten.. Ik maar denken dat je in een vliegtuig zat, maar dat was beviel dus niet?
Geniet ervan en I see you!!
Hele dikke kus Sannie