REGEN :| - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Rianne - WaarBenJij.nu REGEN :| - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Rianne - WaarBenJij.nu

REGEN :|

Door: Rianne

Blijf op de hoogte en volg Rianne

22 September 2008 | Griekenland, Athene

Zoals ondertussen gebruikelijk heb ik jullie weer even laten wachten op een berichtje van mij. Meteen even een reactie terug aan Poep: je hoeft het niet te lezen...Nja zo’n ‘stoere’ anonieme mensen hou je altijd... ;)
Ik zag dat ik op 9 augustus al begonnen was aan een verhaaltje maar die is er nooit opgekomen oeps...
Maar het gaat hier nog steeds allemaal zijn gangetje. Sinds dinsdag is het weer alleen volledig omgeslagen en het heeft gister zelfs geregend en hoe!!! Gister gingen we een hapje eten met Matteo (van de jeep safari) en toen we de oude stad inliepen hadde we al zoiets van dit blijft niet droog. Aangekomen bij het restaurant zat Matteo te ouwehoeren tegen de serveerster dat we over 20 minuten naar binnen zouden moeten door de regen. Maar door de grote boom die het hele terras bedekt had zij de wolk helemaal niet gezien en had ze zoiets van waar heb je het over?! En ja hoor nog geen 10 minuten later zaten we binnen. Gelukkig waren we snel en hadden we een tafel. Heerlijk gegeten en toen het droog was richting auto. Onderweg kwamen we langs het huis van een van de jongens die werkt bij de jeep safari dus die vroeg of we ff een drankje kwamen doen. Dus 1 drankje want ik wilde op tijd naar bed. Toen we daar een kwartier zaten begon het echt te stortregenen niet normaal meer. Het straatje was een riviertje geworden en er stond zeker 15 centimeter water in. Richting de auto gaan was dus geen optie meer Gelukkig werd het na 1 uur droog en toen zijn we snel naar de auto gelopen. Helemaal droog hebben we die niet gehaald vooral mijn voeten niet :p maar het was weer een leuk avontuur. Omdat het hier zo weinig regent waren de wegen spek glas geworden dus dat was iets minder. Onderweg naar huis ook 3 auto’s gezien die van de weg waren geraakt. Dus heb ik maar heel langzaam en voorzichtig gereden en we zijn heelhuids thuis gekomen! Het enige dat jammer was is dat we al 2 dagen geen warm water meer hebben en ook geen verwarming dus voel ik me nu net een ijsklontje...Tijd voor een warme kop thee (hihi)
De afgelopen weken zijn overigens echt weer voorbij gevlogen. Heel druk geweest met werken en verder leuke dingen gedaan. Vaak genoten van de heerlijke Griekse keuken, ik kan wonder boven wonder nog steeds mijn kleren goed aan :) lekkere cocktails gedronken en genoten van de zon en ons lekkere zwembadje.
Een paar weken geleden was er hier een festival in het dorpje naast ons. Een soort Molenhoekdag alleen dan wat groter. Overal kraampjes en eettentjes en heeeeeeel veel mensen. Omdat het op de route naar de luchthaven ligt was het wat minder omdat we steeds de bussen een uur eerder moesten plannen in verband met mogelijk overlast en hierdoor moesten we zelf natuurlijk ook vroeger van huis. Je raad het al in die 2 weken hebben we misschien 1x baat gehad bij het vroeg plannen van de bussen maar in de meeste gevallen stonden we 45 minuten te vroeg op de luchthaven te kijken met onze gasten. En maar wachten tot de incheckbalie bekend wordt. Maar je kunt nu eenmaal niet het risico nemen een uur te laat aan te komen met je gasten.
Ondertussen reden we steeds door het dorpje heen en kwamen de heerlijke geuren onze neus binnen van alle barbecues dus het werd tijd dat we er zelf naar toe gingen. Dus op vrijdagavond hebben we de bus gepakt en zijn we gezellig met zijn tweetjes alle kraampjes afgegaan en hebben we een heerlijke pita giros naar binnen gewerkt. Op een gegevenmoment belde iemand van de sportschool maar Lianne dat hij er ook was en of hij ons even zou komen opzoeken. Onze reactie natuurlijk gezellig kom maar even langs. Nou dat even werd de hele avond. Maar het was erg gezellig. Toen we alle kraampjes hadden gezien, waren we op zoek naar een plek om een drankje te doen maar het zat allemaal erg vol dus toen zei hij zullen we nar Trianda gaan naar de Bikini bar (de naam even negeren het is een erg leuke tent aan de zee met uitzicht op Rhodos stad). Daar zaten wat vrienden van hem en hoe meer zielen hoe meer vreugde. Dus wij in de auto en op naar Trianda. Daar aangekomen zat één vriend heel alleen aan een statafel hmm...Maar na een paar cocktails begonnen de gesprekken op gang te komen en uiteindelijk zijn we nog een nachtelijke hap gaan eten om vervolgens diep in de nacht ons bedje in te kruipen. Later zijn we nog een keer met hun en drankje wezen doen maar al gauw bleek dat het waarschijnlijk toch de alcohol was geweest die de avond ervoor zo gezellig had gemaakt.

Vorige week had ik gezellig bezoek van Anja. Zij had een ticket hierheen gekocht en is de hele week bij mij ingetrokken :) Echt heel leuk! We hebben van alles gedaan. Toen ze zondag aankwam zijn we meteen Rhodos stad in gegaan om daar op het treintje te springen, speciaal voor toeristen want een trein kennen ze hier niet, en via deze manier de oude, nieuwe en de antieke stad te bekijken. We hadden een hele enthousiaste chauffeur en hij heeft ons meteen van alles verteld over de stad. Daarna hebben we een bezoek gebracht aan het grootmeesterspaleis (die had ik nog niet van binnen gezien :$) en toen zijn we weer terug gegaan naar huis en ik naar de luchthaven om de nieuwe gasten op te vangen. De rest van de week hebben we ook allemaal leuke dingen ondernomen. Lekker wezen eten in Rhodos, cocktails gedronken, het eiland verkend en Anja heeft ons goed meegeholpen op kantoor en is mee geweest naar bezoekuren, echt leuk en handig want zo was ik weer eerder klaar!
Helaas moest ik haar zondag weer op het vliegtuig zetten richting Nederland...
De rest van de week heb ik niet meer zo veel gedaan. We hadden zondag nacht een noodgeval waardoor we de hele nacht door hebben gewerkt en eigelijk heb ik de rest van de week nodig gehad om die slaap bij te halen. En nog steeds kan ik mijn bedje in kruipen en in slaap vallen. Ik merk nu wel echt dat de vermoeidheid er goed in zit. Maar dat is ook niet erg raar als ik me bedenk dat ik al 6 maanden een een stuk aan het werken ben met 1 dagje per week vrij. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Terwijl ik dit typ zitten mama en Rick op het vliegtuig dus ik ga me zo gereed maken om onze gasten weer naar Nederland te sturen (en er helaas een hele boel te ontvangen) en het belangrijkste om mijn lieve familie op te pikken :D

Tot over 5,5 week!

Dikke kus Rianne

• 22 September 2008 - 18:36

Hoi Rianne,

hehehehehe, leuk om weer eens iets te lezen. Ik kan geen uitgebreid verhaal typen, want ik wordt over 3 minuten opgehaald en ik moet nog omkleden om te gaan tennissen. Later komt er meer.

groetjes

• 23 September 2008 - 08:47

Tess:

Hey Rian!
    Leuke verhalen! Voor ons nog maar 5 daagjes voor we er zijn :) Veel plezier met je moeder en broer en tot heel snel!! Kus Tess XX

• 24 September 2008 - 17:42

Hoi,

Nu heb ik de tijd om rustig iets voor jou te typen, maar nou heb ik geen nieuwtjes. Op school gaat alles zijn gangetje. Jop is vanmorgen vertrokken op kamp naar Zeeland met de school. Vanmiddag had hij zeilen op het programma staan en morgenvroeg gaat hij zeevissen. De rest van de dag staat er "chillen" op het programma.
    Zaterdagavond had Jop zijn receptie met aansluitend een feestavond. Op de feestavond waren niet veel mensen, maar het was wel gezellig.
    Tijs had in de vakantie een interview gegeven voor de Topic (Een blad voor alle kerkdorpen van de gemeente Heumen en Mook&Middelaar). Het is een aardig verhaal geworden met een leuke foto van Tijs erbij.
    Het blad wordt best wel door veel mensen gelezen, ten minste aan de reacties te horen.

Voorlopig was het dit wel een beetje, nog veel plezier daar en tot gauw..............

• 27 September 2008 - 22:42

Marion:

hey rian leuk om alles te lezen, tevens een berichtje voor je moeder:
    Hier gaat alles volgens wens. operatie geslaagd tot nu toe
    liefs marion

• 29 September 2008 - 10:38

Marian:

Hoi Rianne

Ik mis de zon zee en het zwembad en natuurlijk jou.Het was een geweldige week zo weer eens samen met Rick en jou.De gasten die met ons terug reisde hadden ons al wel opgemerkt als familie. We hebben een erg leuke terug vlucht gehad met een gezellig clubjemensen die ook bij ons hotel stonden te wachte en we onderweg oppikte zaten we bijelkaar de steward kwam ook steeds een praatje maken dan vliegen de uren echt toch is het vreemd om om 3u s.nachts weer thuis te komen.
    Voor jullie gaat het nu erg snel geniet van Marielle en Tessa werk ze en vergeet niet ook nog even alle leuke dingen te bezoeken.Lekker uit te eten en een terrasje in de oude stad te pakken
    Zeg je tegen Dimitri (van de Molen) dat ik toch geen manager ga worden volgende jaar.
    Dikke kus Marian

• 11 Oktober 2008 - 18:49

Luc En Marianne:

Hoi Rianne.
    Nu wordt het echt aftellen. Een beetje leedvermaak, maar het is toch aardig om te horen dat julliie ook eens regen hebben. Wij zijn terug van tien dagen Zeeland. Hebben ontzettend geboft met het weer en lekker met de blote voetjes in het zand en in het water gezeten.We hebben voor volgend jaar acht weken geboekt, zodat Fanny, Peter en wij daar een hele zomer door kunnen brengen.Nu staat de cararvan weer op stal te wachten voor Ouren in mei volgend jaar.
    Wij wensen je nog veel sterkte voor de laatste loodjes. Je weet, die wegen het zwaarst. Succes.
    Groetjes
    Luc en Marianne.

• 26 Oktober 2008 - 10:58

Hoi Rianne,

Het aftellen is nu serieus aan de gang. Daan is gisteren de hele dag bezig geweest om zijn kamer een beetje op te ruimen en schoon te maken. Voor vrijdag is hij helemaal schoon en opgeruimd.
    Ik zie je vrijdag.

groetjes

• 11 September 2009 - 11:09

Maricella Camp:

Yassou Rianne,

Leuk dat ik je terugvind via internet, ik heb je Emailadres niet, stuur me aub een mailtje, ik ben nl benieuwd hoe het met je gaat.

Filakia poli,

XMaricella