9 juli alweer
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rianne
09 Juli 2008 | Griekenland, Athene
Hallo!!
Het word weer tijd dat ik een teken van leven geeft hier vanuit Rhodos. Maar om heel eerlijk te zijn heb ik dit keer geen geweldig spannende verhalen.
Alles gaat lekker zijn gangetje hier. Het werk loopt goed, het weer is nog steeds heerlijk erg heet zelfs op dit moment want er heerst hier een ware hittegolf :| 's ochtends om 10.00 uur geeft de termometer al 32 graden aan (in de schaduw). Dus we genieten nu nog meer van ons (bijna privé) zwembad :D
Afgelopen dinsdag hebben we op eigen gelegenheid een eilandtour gemaakt. We zijn langs de gehele kustlijn gereden. Echt super mooi! Eerst zijn we bij Lindos gestopt om even iets te drinken en te eten. Omdat we hier al eens zijn geweest zijn we snel doorgereden naar ons hoofddoel: het meest zuidelijke puntje. Dit moet echt geweldig zijn, dus in een keer door naar het zuiden. Hier komen de 2 zeeën bij elkaar, gescheiden door een smal strookje strand en daaraan vast zit een schiereilandje. Nadat we eerst verkeerd zijn gereden en een oude meloenenverkoper ons de weg heeft gewezen kwamen we er dan eindelijk. Helaas viel het een klein beetje tegen. Maar dat kwam waarschijnlijk omdat iedereen het zo op had lopen hemelen. Het was wel een bijzonder punt omdat je aan de ene kant de zee hebt met veel golven en aan de andere kant is het water zo goed als stil.Maar helaas konden we niet naar het schiereiland. Want het was gewoon een stuk strand waar je overheen moest scheuren voordat je bij het eiland kwam. En ja met een Hyundai Atos gaat dat helaas niet lukken. Een aantal andere gasten dachten daar anders over maar hun auto kwam al snel vast te zitten :p Volgende keer een jeepje huren.Uiteindelijk zijn we er 10 minuten geweest en hebben we een paar fotootjes gemaakt en toen zijn we verder gereden langs de andere kant van het eiland. Deze weg was echt super mooi! Heel rustig, bijna geen ander verkeer op de weg. Onderweg zijn we nog gestopt bij Monolithos. Dit is echt een van de mooiste plaatsen op het eiland vind ik. Misschien we de mooiste. Zo heerlijk rustig en een heel mooi uitzicht. We hebben een oude ruïne bezocht, die boven op een rots ligt die echt uit de grond is opgerezen. En vanuit hier heb je een heel mooi uitzicht over zee en over allemaal omliggende eilanden. Daarna zijn we weer de auto ingestapt en zijn we helemaal terug naar huis gereden. Het was echt een hele mooie route zo rustig en zo veel mooie plekken gezien onderweg. Maar na 200km rijden had ik het wel een beetje gehad en hebben we lekker een flesje rosé opengetrokken en heeft Lianne heerlijke spaghetti gekookt :)
Een erg leuke dag dus!
Ik ga zo proberen wat foto’s op de site te zetten. Ik heb er iig een aantal op mijn hyves geplaatst, die laad wat sneller :)
Verder zijn we nu lekker gesetteld in ons nieuwe kantoor. Echt een stuk beter dan het oude. Het was wel even hectisch omdat natuurlijk niet alles in 1x werkt. Maar ondertussen werkt het meeste. We hebben een leuk kantoortje die helemaal voor ons 2tjes is dus lekker rustig! En de airco werkt ondertussen dus helemaal goed!
Voor nu ga ik weer afsluiten. En weer lekker terug naar het zwembad :) wil jullie verder niet jaloers maken, maar het is er echt heerlijk! :p
Bedankt voor jullie lieve berichtjes!
Liefs xxx Rianne
Nog was persoonlijke berichtjes:
- Luc en Marianne hoe was jullie vakantie?
- Annelies: heeft opa al plannen gemaakt? Hij vertelde dat jullie er allemaal waren op schiphol, dat vond hij wel helemaal geweldig! Is de vakantie al begonnen voor Chris en Marij?
- Henriette: het drukke schema overleefd? En is de badkamer al af? (onze badkamer ;)) ben benieuwd!
- Marian (Philippi): goede vlucht! En tot morgen! :) de rose staat koud!
- Yasin, Ruud, Luuk en Daantje: jullie krijgen een mooi appartementje en ik zou wat biertjes voor jullie koud zetten. Moet eerst die rose op komen maar dat komt wel goed ;)! Ik vind het echt super leuk en lief dat jullie komen! Ik tel echt de dagen af :)!!
Een erg leuke dag dus!
Bedankt voor jullie lieve berichtjes!
Liefs xxx Rianne
Nog was persoonlijke berichtjes:
- Luc en Marianne hoe was jullie vakantie?
- Marian (Philippi): goede vlucht! En tot morgen! :) de rose staat koud!
09 Juli 2008 - 16:38
Mam En Pap:
Leuk weer eens wat via deze weg van je te horen
We snapte al niks van je nieuwe kantoor,waar je het laatst over had is dit nu ook weer buiten Rhodos stad?
Leuk dat jullie op je vrijedag het eiland nog meer. gaat verkennen kun je volgend jaar als gids terug.
Het weer is hier slecht te noemen maar op jullie temperatuur ben ik ook niet jaloers.
Succes met je rose en veel plezier met Lianne's familie
Dikke kus pap en mam
09 Juli 2008 - 17:50
Loes:
Hé Rianne,
Toevallig vroeg ik afgelopen week tijdens het werk nog aan Daan hoe het met je is, maar nu ben ik dus weer bij, al had ik al vernomen dat het prima met je gaat. Ikzelf ben vanaf het afgelopen weekend vrij, zo na een hele drukke periode is dat heerlijk. Eerst heb ik mijn verjaardag uitgebreid gevierd, Daan, Faas, Elwin en Marieke zijn ook nog geweest (kei leuk!). En aankomende vrijdagnacht reizen wij af naar Tsjechië. We vertoeven dan voor zo'n 13 dagen op een camping net onder Praag. Ik ben benieuwd! Volgens mij heb jij dan inmiddels bezoek van je lieve vriendje......Dus heel veel liefde en plezier voor de komende tijd!!!!!!
Groetjes Loes -
09 Juli 2008 - 18:05
Henriette:
Hoi Rianne,
Heb ik je net gisteren en eergisteren aan de telefoon gesproken en dan nu een nieuw verhaal hier. (Waar ik natuurlijk toch even op wil reageren.)
Fijn te lezen dat het nog steeds lekker loopt op Rhodos, en dat jullie je nog niet vervelen. Daar zul je volgende week als Daan er is ook geen tijd voor hebben.
Alles gaat hier nog steeds zijn gangetje. De badkamer is een lange termijnactie aan het worden, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat hij af is als jij weer thuis bent. Verder gebeurt hier natuurlijk niks wat jij nog niet weet. Bij opa zijn gisteren de schilders begonnen om de buitenboel te verven. Dus dat schiet ook op. Ik doe al de hele week lekker niks, behalve slapen en uitrusten, beetje puzzelen, wat boodschapjes.
Heel veel plezier volgende week met de jongens, maar speciaal natuurlijk met Daan. GENIET ERVAN!!!
groetjes van mij (en een beetje van de Ruitenbeekmannen) -
09 Juli 2008 - 18:47
Rianne V.:
Hé Rianne!!
Wat leuk om weer wat van je te lezen! Zo te horen heb je het erg naar je zin, en maak je de leukste dingen mee! :)
Ik wens je nog een hele fijne tijd!
Groetjes, Roy & Rianne -
10 Juli 2008 - 07:11
Tess:
Heey Rian!
Jullie dagje weg klinkt heel goed, ben benieuwd naar de foto's!
Met zulk heet weer is het echt perfect dat jullie een zwembad hebben en een kantoor met goede airco :) Maar heerlijk om iedere dag zon te hebben, hier valt het echt tegen! Maar mariel en ik komen in september weer jullie kant op :D
Heel veel plezier met Marjan en Karin! En volgende week met Daan!
Kus Tess
11 Juli 2008 - 09:29
Luc En Marianne.:
Hoi hoi,
Ik weet niet of je het eerste gedeelte heb doorgekregen, maar ineens was mijn hele verhaal weg. We gaan gewoon verder. We hebben twee prachtige weken gehad. Met mijn nieuwe fiets bijna 300 km. gefietst. Loopt gesmeerd!!!!!
Fanny zit nu op de camping. Die gaan we morgen vroeg ophalen. Dan zetten we de caravan in Garderen. Daar blijven we weer voor twee weken. Dan komt Peter met zijn gezinnetje daar zitten. Hopelijk loopt alles zoals wij het geplant hebben. Fanny heeft niet zo'n mooi weer maar gelukkig een camping met veel animatie voor de kinderen. Een sprookjes-camping. Peter gaat naar een Indianen-camping, dus ook daar worden de kinderen eventueel bezig gehouden. Onze camping in Oud-Bergentheim was geweldig. Leuke mensen met een theeschenkerij. We hebben daar veel voetbal gezien. Een dag naar de verjaardag van Fanny, een dag naar Utrecht voor de beediging van Peter en Fanny is later nog een dag naar onze camping geweest.Wij zaten daar maar een half uur vandaanh en zo vaak zien we elkaar ook weer niet.
Jij bent de dagen aan het aftellen denk ik zo. Wat zal dat leuk zijn straks. We wensen jou heeeeeeeel veeeeeeel plezier. Geniet er van en hou ons op de hoogte.
Groetjes Luc en Marianne. -
15 Juli 2008 - 16:04
Pau;l:
Hoi Riannne,
Alles goed met je hier zijn op het nieuws berichten over een aardbeving op Rhodos
Hopelijk gaat alles goed met je en je vriendin we horen wel hoe het was en hoe het gaat
Paul