2 mei
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rianne
02 Mei 2008 | Griekenland, Athene
Hallo!!
De dagen vliegen echt voorbij hier dus ik dacht het wordt weer even tijd voor een berichtje! Ik ga zo gezellig met de andere hostessen een hapje eten dus ik hou het een beetje kort!
Alles is nogsteeds goed hier! Afgelopen week alleen 3 dagen regen gehad :| en dat gaat er dan goed op hier met onweer en alles!!!Dus dat was wat minder! Gelukkig scheen dinsdag toen we vrij waren lekker het zonnetje :D Ondertussen is het weer helemaal bij getrokken en de lucht strak blauw dus hopen dat het zo blijft :)
We hebben de afgelopen dagen eigelijk niet zo veel ondernomen dus een heel lang verhaal wordt het niet...Op konninginnendag hebben we gezellig met Stefan en Nicky cocktails gedronken in Alkionis. (ik alcoholvrije want ik was de bob ;-)) Het is wel erg leuk om bekende hier te zien :)
Nou ik ga weer afsluiten! De volgende keer schrijf ik weer wat meer!!!
ps kan Sanne een beetje wennen in Nederland??Of heeft ze al een ticket terug geboekt?
en pap en mam hoe was julie duikweekend?
en Henriette jullie ook een leuke vakantie gehad??
Nou ik ga weer afsluiten! De volgende keer schrijf ik weer wat meer!!!
en pap en mam hoe was julie duikweekend?
en Henriette jullie ook een leuke vakantie gehad??
03 Mei 2008 - 12:12
Marijke:
Hoiii Rianne!
Volgens mij heb je het helemaal naar je zin daar op Rhodos of niet? Tot nu toe nog geen spijt van je keuze??
Leuk om je verhalen te lezen!
Keep on writing
groetjes Marijke (van trans) -
04 Mei 2008 - 15:24
Karlijn:
Hé Rianne,
Leuk om alle verhalen te horen!
Lijkt me echt super om dat allemaal mee te maken!
Super veel plezier daar !!
Groetjes, Karlijn -
04 Mei 2008 - 18:06
Pap En Mam:
Hoi Rianne
Wij hebben een geweldig weekend gehad.De duik omstandig heden waren niet zo geweldig eerst koud en ook nog troebel water maar de sfeer was goed
Het weer was de eerste dagen wat minder maar het weekend was prachtig dus nu allebei lekker rood.
We moeten ook wel en beetje kleur hebben anders vallen we over 3 weken zo op bij jullie.
Leuk dat je Nicky en Stefan getroffen hebt doe ze maar de groeten als je ze nog ziet?
Verder geen nieuws vandaag
Groeten aan Lianne
dikke kus
Tonnie en Marian
05 Mei 2008 - 09:15
Henriette:
Hoi Rianne,
Onze vakantie is ons goed bevallen, lekker uitgerust. Jop heeft het leuk gehad in de Ardennen (op survivalkamp) en kan er dus ook weer een poosje tegen. Het is hier geweldig mooi weer, dus ook maar een beetje aanbruinen. Ik heb deze week ook nog vakantie. Daan moet werken en Tijs en Jop naar school. HEEEEEERLIJK.
De kelder begint nu op te schieten. Komt misschien zaterdag klaar. Als het lukt zal ik Jop foto's laten maken en je doormailen. Kun je alvast kijken hoe het geworden is. Verder geen nieuws hier,
de groeten
ook van alle mannen, Henriette
PS Constant en ik wilden Daan overvallen in Valkenswaard tijdens zijn werk. Belde ik hem op waar hij uithing (terwijl wij op de parkeerplaats van het bureau stonden), was hij net bij Bakker Bart een broodje halen. hahaha wat hebben we het zwaar!!!!!! -
05 Mei 2008 - 13:17
Marga Eijkhout:
hee rianne,
we zijn nu al een paar dagen aan het genieten van de mookse zon,echt heerlijk als we op ons nieuwe terras zitten zien we de bootjes voorbij varen (geeft zoon lekker vakantie gevoel), ik wilde nog wat bomen achter plaatsen zodat we nog een beetje groen zien maar we doen het toch maar niet(ger blij dat hij die leibomen niet hoeft te snoeien)
nu het hier lekker weer is voelt sanne zich weer helemaal thuis(een malaga thuis gevoel)
ze zou zo weer haar koffers pakken hoor om weer een ander land te bezoeken maar ze snapt ook wel dat school nu voor gaat, duuuuus gaan we morgen naar breda waar ze een dag meeloopt op de nhtv , ben benieuwd!!!!
probeer ondanks je drukke werkzaamheden toch te genieten van de griekse zon !!!!veel liefs marga