18 april
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rianne
18 April 2008 | Griekenland, Athene
Yassas!!
Hoe is het in Nederland??
Hier alles goed! Het weer is al een heel stuk beter! Vandaag wel wat wolkjes maar we zaten toch de gehele dag vast op het kantoor dus was het niet zo erg :)
We hebben al wat meer gasten en je komt echt vanalles tegen hier zo grappig! Een van onze gasten is hier alleen en heeft lianne en mij laatst meer als een uur lastig gevallen met zijn verhalen over zijn werk (terwijl hij al gepensioneerd is) en hoe geweldig het wel niet is en hoe crimineel brazillie is en hoe vaak hij al op vakantie is geweest en noem maar op...Dachten we even rustig wat te kunnen gaan drinken krijg je dat haha maar naar heeeeeeeel veeeeeeeeel vriendelijke glimlachjes en hem al zijn verhalen te hebben laten verteld. En daarna na het stilzwijgen van lianne en mij had hij door dat we nu echt wilde beginnen aan onze drankjes en niet zoveel behoefde hadden om hem uit te nodigen om erbij te zitten :$ erg zijn we he!!
Ik heb het echt super naar mijn zin hier en samen met Lianne lach ik heel wat af..Hieronder een aantal van onze blunders en avondturen:
- Nadat we op onze vrije dag bedachten dat het helemaal niet zo lekker was om 7 maanden lang op een tuinstoel (lees een niet verstelbare) te moeten liggen/zitten zonnen. Besloten we om van de stapel ligbedden die bij het zwembad staat 2 ligbedden op onze terrasjes te zetten. Toen ze er eenmaal stonden zagen we dat ze wel erg vies waren en nodig een poetbeurt konden gebruiken. 45 minuten later geven we het op schoner worden ze vast niet meer...Ondertussen liggen onze hele terrassen vol met sop en bleek en zien we een tuinslang hangen... (Achter onze terrasjes is een boomgaard, dit is de achtertuin van onze huisbaas). We besluiten zo brutaal te zijn om deze te gebruiken en na 30 minuten is het sop van onze terrasjes af en klim ik over het hek om deze terug te hangen...3x Raden wie ik tegenkom...Ja mijn huisbaas met een rood hoofd zeg ik maar snel dat we het terrasschoongemaakt hebben..Ben benieuwd of hij het ligbed heeft zien staan... :$
- Onze buschauffeur die de mensen afzet heeft nogal haast en toeterd en scheld de gehele weg door. Tot hij het zat is. Stapt de bus uit en verzet het rode stopligt wat bij de wegwerkzaamheden staan om vervolgens door te rijden :s makkelijk opgelost haha
- Ongeduldig als we zijn vroegen we onze huisbaas of er al post was voor ons. Lianne wist namelijk dat er een kaartje voor haar onderweg is. De huisbaas draait zich om en begrijpt niet waar we het over hebben en begint 'rini' (? geen idee wie dat is) te roepen..Ik kijk mijn huisbaas aan en roep tegen lianne " HET IS HEM NIET" We barsten uit in laggen en Rini komt eraan...Het blijkt dat Rini de vrouw is van de huisbaas en dat de man over wie ik riep dat hij het niet is wel de huisbaas is en ze gewoon naar de kapper zijn geweest :$ Staan we dan met zijn tweeen nadat we super hard hebben staan lachen en die man waarschijnlijkt denkt dat we om zijn nieuwe kapsel lachen...
We hebben vast nog veel meer blunders gehad en misschien is het helemaal niet zo grappig voor jullie omdat jullie er niet bij waren...Maar dan moeten jullie maar snel hierheen komen :D
Ik ga nu weer afsluiten want we gaan zo een hapje eten in rhodos stad met andere hostessen die hier zitten dus dat gaat vast gezellig worden!! En het eten is hier ook erg lekker...Moet wel wennen aan de etenstijden want we hebben om half 9 afgesproken en mijn buikje rammelt nu al!
Ik mail snel weer!!
Liefs xxx Rianne
Hoe is het in Nederland??
Ik mail snel weer!!
Liefs xxx Rianne
19 April 2008 - 08:12
Tess:
Hee Rian,
Leuk dat je ook een site hebt! Ik ga me aanmelden voor email na elk nieuw bericht :)
Echt leuke verhalen weer! Jullie huisbaas lijkt me echt een heel aardige kerel en die blunders zijn echt grappig! Snap dat je moet wennen aan de etenstijden! In Portugal aten we ook altijd zo laat! Hahaha :)
Nog heel veel plezier en succes met werken! Kus Tess -
19 April 2008 - 08:52
Marga Eijkhout:
hee rianne,
wat leuk dat ik nu jou belevenissen kan volgen via deze site,ons sanne is nu na een half jaar malaga weer thuis en die moet echt afkicken van haar tijd daar haha, lijkt me ook niet mee tevallen als je het daar zo leuk hebt gehad, eindelijk de taal goed spreekt en een lekker kleurtje hebt opgebouwd en je komt dan hiet weer in de regen aan . maar goed vind het echt heeeeeeeel erg leuk voor je en deze kans had je echt niet moeten laten schieten, de band die je hier met alle mensen hebt wordt er echt alleen maar sterker door(moet je zelf natuurlijk wel aan blijven werken hoor hah)maar door dat je iedereen zo op de hoogte houd van datgene wat je daar doet en dat er af en toe mesen komen voor jou is echt belangrijk dan zien ze ook waar je over praat.ik blijf zeker op de hoogte dmv jullie mam en opa en oma geniet meid ,dikke kus marga -
20 April 2008 - 18:36
Tonnie En Marian:
Hoi Rianne
Ik ben net terug van het weekendje Brussel en moet natuurlijk direkt op de site kijken of er nog nieuws bij jullie is.
Mooie foto,s en leuke verhalen hier niks te melden het is eindelijk een beetje voorjaar aan het worden je ziet de tuin veranderen.
veel plezier en natuurlijk werkze
Dikke kus Tonie en Marian -
22 April 2008 - 11:33
Rick:
heey zus wederom een leuk verhaal ook leuk geschreven en om te lezen.
volgens mij vermaken jullie je prima.
ook mooie foto's trouwens.
binnen kort moeten we maar eens bellen of zo als dat kan.
ik zei straks nog tegen pap dat je anders skype maar eens moet proberen als dat kan/mag want dat is echt goedkoop ( naar thailand bel je voor 2 cent per min )
veel plezier daar groeten je broer !!
22 April 2008 - 20:24
Henriëtte:
Hoi Rianne,
Een paar dagen niet op je site gekeken en meteen een verslag gemist. Leuk dat je het nog steeds prima naar je zin hebt. Hier gebeurt niks (zelfs niet in de kelder). Donderdag de tv-opname, ik ben benieuwd of we een paar makkelijke opdrachten krijgen. Of dat ik voor schut sta. Een beetje spannend vind ik het wel!!!
We zullen de uitzending opnemen en bewaren voor als je terug bent. Kun je dan ook nog lachen.
groetjes en je hoort/leest nog van ons.