dag 5 - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Rianne - WaarBenJij.nu dag 5 - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Rianne - WaarBenJij.nu

dag 5

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rianne

10 April 2008 | Griekenland, Athene

Yassas!

Hier nogsteeds alles goed!gister scheen het zonnetje helaas niet maar vandaag wel weer :) alleen zijn we zo druk dat we geen moment tijd hebben om in de zon te zitten :( (dus helaas nog niet onherkenbaar bruin geworden maar we hebben nog even) we doen wel allemaal leuke dingen gasten bezoeken enzo dus het is het niet zo erg..
Er zitten nu nog niet zo veel gasten en volgende week komen er gelukkig ook niet zo veel. We moeten zelf namelijk nog veel uitvinden en ook de hotels zoeken. We hebben vanochtend wel een rondje langs een deel van de hotels gemaakt zodat we weten waar ze liggen maar ik ben bang dat ik niet alles onthouden heb :$

pap en mam dat hotel ziet er heel goed uit! zit aan het strand en er zijn best wel wat restaurantjes en winkeltjes in de buurt. Alleen kun je niet lopen naar Rhodos dat moet echt met de taxi of een autotje huren dat is niet heel duur hier en misschien kan ik wel iets regelen voor jullie (A)

Ik vind het echt leuk om jullie berichtjes allemaal te ontvangen en ben blij dat het met jullie allemaal (bij sommige na omstandigheden ;)) goed gaat!

Jochem en Sophie heel veel succes met je toetsen zet hem op! Ik verwacht je (jochem) natuurlijk in nijmegen als ik weer terug ben!

Dorine, Opa en Bo beterschap!

Liefs xxx Rian

• 10 April 2008 - 18:02

Opa En Oma:

Hoi Rianne
    Namens opa en oma Mook moest ik wat op je site zetten ze hopen dat je het er erg naar je zin hebt via de copyen van de site blijven ze op de hoogt van je wel en wee. Opa Groesbeek mailtje persoonlijk en morgen ga ik bij hem langs om de waarbenje site in zijn favoriete te zetten. wat je schreef over het hotel had ik ook bedacht en als het goed is stopt de bus voor het hotel zodat we zonder problemen naar de stad kunnen voor uitstapjes huren we dan een auto. Rhodos stad is vanuit elk hotel te ver lopen als je bedenkt dat je in de stad ook nog veel sjouwt.
    Dag meid tot bels?? ook groeten aan Lianne

• 11 April 2008 - 06:45

Marian:

Hoi dames

Ik ben nu bij opa om over de vakantie te praten en jullie site te bekijken
    werk ze opa en marian

• 11 April 2008 - 21:36

Henriette:

Hoi,
    Ik heb jouw verhaaltjes hier ook geprint en aan opa laten lezen. Hij vindt het leuk om te lezen hoe jij het maakt.
    Wij zijn gisteren bij Peter en Yvonne op kraambezoek geweest. Jonas is een heel fijn ventje met een mooi rond snoetje en een bos pikzwart haar.
    groetjes en tot mails

• 12 April 2008 - 10:14

Chris En Marij:

We zitten hier bij opa op de verjaardag.
    Het is hier heel gezellig.
    Daan is hier ook al geweest, die morgen
    ook mee gaat uit eten,
    helaas regent het hier.
    waarschijnlijk morgen ook in dierentuin
    Groetjes van ons allemaal.

• 12 April 2008 - 12:22

Marlies:

Hoi,
    Is dit Rian van Sudtours? Weet niet wanneer je dit leest maar wij van Oad (Jenny en Marlies) zijn vanavond met wat concollega's in de oude stad. Half 9 bij de fontein. Misschien leuk om ook aan te schuiven.
    Groetjes Marlies

• 13 April 2008 - 07:35

Marian:

Hoi Rian

Wij staan klaar om naar de dierentuin te gaan.Maar moest even op buienradar kijken hoe de regen valt vandaag met een beetje geluk houden we het straks droog.
    Je weet al dat Daan toch mee gaat eten we zullen goed op hem passen.
    hopelijk wint n.e.c. dan is het ekstra gezellig.
    Het foto toestel gaat ook mee en we zullen je alle foto,s in een keer geven.
    werk ze en was het leuk met de meiden van oad in de oudestad??

Groeten Marian