aftellen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rianne
06 April 2008 | Nederland, Molenhoek
Het is bijna zover nog 30 minuten en dan op naar schiphol en dan ben ik morgen nja vandaag om 10.00 op Rhodos...
Zoals beloofd als ik nog tijd heb dan maak een een waarbenjij-site dus bij deze!
Ik ga zo veel mogenlijk verhaaltjes schrijven en ik hoop dat jullie mij ook een beetje op de hoogte houden!!!
Heel veel liefs xxx Rianne
Heel veel liefs xxx Rianne
06 April 2008 - 09:46
Mieke :
Ha Rianne,
goede vlucht gehad? heel veel plezier op Rhodos!!!! Maak er een gezellige tijd van. Geniet er van en veel succes!!!!
Peter Jan, Mieke, Pieter Jan, Rosalie, Philip en Floris.
06 April 2008 - 10:59
Paul:
Hooi Rianne
veel succes en plezier op Rhodos
ben benieuwd hoe het je gaat bevallen
Groetjes Paul -
06 April 2008 - 11:36
Daan:
Heey riantje, hoe is het daar? Heel veel plezier de komende maanden!! Maak er een super tijd van!
Kusjes -
06 April 2008 - 12:18
Guus:
Hoe was je reis?
Heel veel plezier daar, geniet ervan!
Groetjes Guus -
06 April 2008 - 12:53
Joep:
Hey Rianne,
Succes daar, en veel plezier!
groetjes,
Joep -
06 April 2008 - 15:17
Jop:
Heey Rianne,,
we wilden je vannacht nog sms-en, maar we zijn toch in slaap gevallen :P (je krijgt trouwens de groetjes terug van haar:D )
Maar heel veel plezier en succes daar in Griekenland, en we horen vast nog weleens iets van je!
Doeii -
06 April 2008 - 15:37
Marian:
Hoi Rianne
Ben je al bij van de reis?
Wij hebben het nachtje wel gemist en erg slecht weer gehad onderweg. vandaag een beetje gelummeld en de rommel van gisteren opgeruimd.Tonnie is je auto papieren bijelkaar en het zoeken zodat we morgen je auto afmelden.De opa,s en Oma waren blij dat je veilig aan gekomen bent ze zijn net als wij erg benieuwd naar alles daar.
Werk ze en ook de groeten aan Lianne
Geniet maar lekker van de zon.
Dikke kus Mam en Pap -
06 April 2008 - 18:22
Ruud:
he rianne,
heel veel plezier daar, en veel succes.
groetjes ruud -
06 April 2008 - 19:17
Henriette:
Hoi,
Nou moet ik natuurlijk ook iets schrijven. Ben blij dat je goed bent aangekomen en dat de eerste uren je al goed bevallen zijn. Sinds Daan wakker is (dat was in de middag, ik was toen in Eindhoven met Tijs), heeft hij alleen maar gelummeld en op de bank gelegen. Wij zullen de komende maanden goed op hem letten. O ja, de mokkataart is helemaal op!!!!!!! Je kunt wel raden wie er het meeste van gegeten heeft.
groetjes en tot schrijfs
ook de groeten van Constant -
07 April 2008 - 09:48
Steef:
Heeej Lieverd!!!
Hoe is het..? alles goed gegaan...?
Ik heb wel veel aan je moeten denken toen ik was stappen haha...En hoe is het weer? Vast en zeker beter als hier...:-P Doe Lianne maar de groetjes en ik spreek je!!!
Kusje Steef -
07 April 2008 - 12:59
Jouw Collega!:
Hola Chica,
Jij zit nu heel druk iedereen te mailen tegenover mij ;) En ik ben je site even gaan checken... Gezellig hoor dat je nu ook hier bent in het mooie Rhodos. Nu gaan we jouw scheurijzer halen :D
YASSAS! (Yammas mag ook voor jou;))
Dikke kus van je allerliefste Collega -
17 September 2008 - 11:25
Poep:
dit is soo saai maarom schaf je deezen wepsiti niet af